Sinds mijn eerste werkervaring in de modesector, droom ik ervan om een winkel te openen voor échte vrouwen. Dagelijks word ik geïnspireerd door interessante vrouwen met een verhaal, vrouwen die zichzelf durven te zijn. Het maakt niet uit of dit nu ambitieuze, hardwerkende vrouwen, sportieve vrouwen, studerende vrouwen, zorgende vrouwen,… of vrouwen die alles weten te combineren zijn. Vandaar dat ik als naam voor mijn winkel ‘vrou’ koos.  Gewoon vrouw, maar dan zonder ‘w’. Eenvoudig maar toch dat tikkeltje anders, net als de winkel.
 

Vanaf het moment dat je mijn boetiek binnenwandelt, draait het 100% om de vrouw. Ik wil vrouwen kleding aanbieden die zich aanpast aan hun leven en hun lichaam en niet andersom. Kleding waarmee ze kunnen gaan feesten, waarmee ze kunnen gaan werken, waarmee ze kunnen gaan fietsen, waarmee ze hun kinderen kunnen oppakken,… Kortom kleding waarmee vrouwen de verschillende facetten van zichzelf kunnen tonen en die hun zelfvertrouwen aanwakkert.
 

Bij vrou vind je dan ook een uitgebreid assortiment van verschillende stijlen terug. Alle vrouwen moeten zich kunnen herkennen in de geselecteerde collecties, over de generaties heen. Samen met mijn mama, die mij ook zal helpen in de winkel, kies ik alle kleding uit. Ik heb doelbewust gekozen om een winkel in Boechout te openen omdat ik hou van de intimiteit, de charme en de gezelligheid van een dorp. Ik wil mijn klanten echt leren kennen, zodat ik een manier kan vinden om hen te kleden die dicht bij henzelf ligt.

Vrou_pink_2.jpg